En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın manzum testleri binalmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile ilgili tetebbu geliştirme çkızılışmalarımız vardır. 

Evlerde, emekyerlerinde, okullarda ve çeşitli ülke kurumlarında olması müstelzim yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlarında insanların hızlı ve kolaylık biçimde yangın alanlarını terk etmesi için kullanılmakta olan önemli strüktürlar arasındadır.

Açılıp - kapanma çalışmalevinin sorunsuz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli başlı periyotlarla bu pozisyon denetleme edilmelidir. 

Yangın Kapısı acil durumlarda binadan autarı çıkış esenlamanın taliı nöbet yangının özge alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının arama altına düzenınması kolaylaşır ve daha çokça hüsran vermesi önlenir.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının kendiliğinden kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kırmızıır. Bu önlem bapnın pıtrakı sertya kapanmasını sağlamaktır.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin kavi iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın diye oldukça içli davranıyoruz.

Yangın merdivenine mevla sürdürmek mefret bir avantajdır. Pekâlâ bu kazanımı yaratmak bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri bundan sonra meşru çerçeve şeşna alınmıştır. Özellikle yeni yapılan faziletli binalarda yangın merdiveni binanın yapım aşamasında imal edilmektedir. Ancak elbette bir yangın merdivenine iye olgunlaşmak dâhilin binanızın yeni olması ya da yangın kapısı dolgunca erdemli olması gerekmemektedir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda muayyen bir müddet ısı ve yalın intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Gücvenliğiniz midein yangın bapsı mutlaka olmalıdır. Yeni yapım projelerinde zaruri olan sistemler müstamel apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en az 30 metre olan binalarda mecburidir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belirli bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanların en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlır. Bu malzemelerin huzurı rabıta, yangın kapıları ekseri özel kaplama ve kapı menteşeleri gibi diğer yangın koruma görevlisi özelliklerine sahiptir.

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere nazaran projelendirilirken epey önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların kullanımı ve uygulamasında bazı uyanıklık edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve dipında hiçbir canipıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı örek ve en azca 90 zaman dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile başka taksimmlerden ayrılır.

Report this wiki page