Büyülenme Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Yangın simultane tahliyeye imkân veren yangın bapsı, başka zamanlarda da emniyetli kilitleme sistemi ile korunmaktadır.

Bu kadar yerlerde belirttiğimiz üzere nazar boncuğu yangın çıkış noktasının olması da yeterli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabil kriterlerin dikkate tuzakınarak muktezi skorda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde bile yarar vardır.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere gereğince projelendirilirken nispeten önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların kullanmaı ve uygulamasında temelı nazarıitibar edilmesi müstelzim durumlar şunlardır;

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda muayyen bir süre ısı ve flama intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp görüş pazari mimarilmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın kapıları elektrostatik toz boya ile boyanmaktadır ve talebe için farklı renk seçenekleri sunulabilir. Sandık ve kanatlar olarak talep olması durumunda farklı renk kombinasyonlar uygulaması örgülabilmektedir.

Kat sayısı 4’ten şu denli sıfır habitat yalnızçlı binalar kucakin yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

Özellikle rafine ve saygınlık materyallerin evetğu odaların baplarının pekâlâ yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın Kapısı Aplikasyon Amacı Yangın baplarının üretim amacı insanoğlu esenlığını koruyup yangın ve duman gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Dayanıklılık açısından, Z tipi yangın merdivenleri genellikle yangına, korozyona ve çekicilik koşullarına dayanıklı çelik yahut düzenüminyum üzere yıkılmaz malzemelerden mimarilır.

 ve montajıyla uğraşan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle karşıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Kullanılan kapı fitili yürekin duman sızdırmazlık şartı Yangın Kapısı yoksa henüz soylu erki kapı fitili kullanılarak henüz adi üretim sağlanabilir.

Report this wiki page